Общество

В Миколаєві озброєний "соцробітник" пограбував квартиру. Прикмети зловмисника

14 грудня 2012 року до чергової частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від 41-річної місцевої мешканки, яка повідомила, що невідомий чоловік, проникши до її квартири, заволодів грошима та золотими виробами.

Жінка розповіла правоохоронцям, що коли її 14-річний син знаходився сам вдома, у двері постукав невідомий та, представившись соцробітником, сказав, що йому необхідно зняти показники лічильника.

Хлопець запустив чоловіка, який одразу направився до ванної кімнати. А вийшовши звідти, дістав з кишені куртки предмет, схожий на пістолет та, погрожуючи ним неповнолітньому, почав вимагати цінні речі та гроші. Заволодівши майном, зловмисник пішов, а хлопець одразу зателефонував матері та розповів про те, що трапилось.

Правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння даного злочину.

Прикмети зловмисника: зріст – 170 см, на вигляд 25-30 років, щільної статури, волосся коротке темного кольору, обличчя круглої форми.

Був одягнений: куртка сірого кольору з чорним капюшоном, штани чорного кольору, при собі мав рюкзак сірого кольору.

Особливі прикмети: має шрам на лівій щоці.

Шановні громадяни! Будьте обережні, не запускайте у свій дім сторонніх осіб. Якщо вони видають себе за робітників соціальних служб – обов’язково спитайте його прізвище та вимагайте посвідчення. Забороняйте дітям, якщо вони залишаються вдома наодинці, ні в якому разі не відчиняти двері стороннім особам.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button