Общество

Юні воїни відсвяткували День української армії

«6 грудня в Україні святкували День української армії. До цієї події в ЗОШ №29 підготували святкову програму, глядачем якої мені пощастило бути.

Учні школи, члени театрального гуртка «Околиця» підготували концерт, театральну виставу, історичну вікторину, пісні під гітару.

Особливо хотілось відмітити конкурси юних воїнів, захисників нашої Держави, в якому Савицький Дмитро, Тютюнник Іван, Квашнін Олексій (7 клас), Фроленко Сергій, Травинський Станіслав, Липинський Дмитро (8 клас), Кучмістов Юрій, Гусаренко Євгеній (9 клас) проявили свої фізичні та моральні якості, необхідні до вступу в ряди Української армії.

boyci

Юнаки показували стройову підготовку; знання історії армії, сучасної та історичної зброї; підтягувались на перекладині, віджимались, стрибали на скалці.

skak

З великим азартом учасники чистили картоплю, перетягували канат, одягались на час.

Відповідними дипломами були нагороджені всі учасники змагань. Диплом І ступеню з відмінним результатом отримав Фроленко Сергій, ІІ ступеню – Тютюнник Іван, ІІІ ступеню – Квашнін Олексій.

В залі не було жодного байдужого, кожен вболівав за свою команду та бажав їй перемоги. Відчувалось що школа — це одна велика родина, де кожна подія має значення.

{gallery}2012/12/10/4{/gallery}

Велика подяка керівництву школи (Грицюк Ларисі Анатоліївні, Братошевській Світлані Вікторівні), вчителям Гайченко Наталії Анатоліївні, Каргальцеву В’ячеславу Михайловичу та ведучим свята Гольцову Денису та Задорожньому Олександру за такі заходи, де виховується-цілеспрямованість, дружба, вміння прийти на допомогу, відчуття команди, вимогливість до себе, характер, любов та повага до рідної школи, до рідного краю, до Батьківщини».

Представник батьківського комітету школи №29
Фроленко Ірина Володимирівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button