Общество

У Корабельному затриманий нічний злодюжка

До групи затримання Управління Державної служби охорони при УМВС України в Миколаївській області, яка несла службу на території Корабельного району, надійшло сповіщення про спрацювання сигналу «Тривога» з місцевого торгівельного кіоску, що знаходиться під охороною ДСО.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили, що зовнішня обшивка кіоску зламана. В середині ж ларька знаходився невідомий громадянин. Як згодом з’ясувалося, сподіваючись на те, що уночі його ніхто не побачить, чоловік хотів вкрасти з кіоску товари.

Правопорушника, 42-річного місцевого мешканця, було затримано та доставлено до Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області. Наразі правоохоронці з’ясовують можливу причетність чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів, скоєних на території міста.

Корабельним РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області проводиться кримінальне провадження, попередня кваліфікація злочину за ст. 185 Кримінального кодексу України — крадіжка. Сума матеріального збитку встановлюється.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button