Общество

Подарунки для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах

На Св. Миколая чекають усі – як малеча так і дорослі. Цього дня милосердя і Божа благодать огортають душу кожної людини з добрим серцем, і продовжують на землі благородну місію цього архієпископа. Він народився у містечку Патарії, що в Лікії і вже з юних літ відзначався великою побожністю. Ставши священиком, виявляв надзвичайне милосердя до ближніх. Під час паломництва до Єрусалиму прославився багатьма чудами – втихомирював бурю, зцілював хворих. У Палестині ступив до монастиря, а повернувшись додому, став архієпископом, прикладом великої Християнської віри. На Нікейському соборі відстоював свідчення про божество Ісуса Христа. Миколай помер 342р., а день 19 грудня і кожний четвер тижня Церква присвятила його пам’яті. Послідовники Св. Миколая живуть у кожній українській оселі, у кожній державній установі.

Не стала винятком і адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради. На обліку в службі у справах дітей перебуває 35 діток, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це діти, батьки яких, з тих чи інших причин, не можуть забезпечити свою малечу солодощами за гарну поведінку, за те, що вони у них народилися.

Починаючи з 19.12.12 до сьогодні всі дітлахи із задоволенням приходять за подарунками від Святого Миколая до служби у справах дітей та отримують цукерки, на які вони так чекали та на які вони заслуговують!

Але є дітки, які за роком долі, стали не потрібними своїм рідним татам та мамам, і знаходяться в міському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей Миколаївської міської ради. Не залишилися і вони без уваги адміністрації Корабельного району та фізичної особи-підприємця Федоренка Валентина Юрійовича. 25.12.12. дітлахи відвідані в дитячому закладі, з метою поздоровлення їх із новорічними святами.

{gallery}2012/12/28/1{/gallery}

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button