Общество

Благодійний «Зорепад талантів» в школі №1 (ВІДЕО)

«Розпочинається година доброти,
Тож прошу вас серця свої відкрити,
Щоб зрозуміти і запам’ятати,
Лише з добра усе перепочати».

З такими словами 14 грудня у школі №1 імені Олега Ольжича відбувся благодійний концерт «Зорепад талантів».

Діти, вчителі та всі відвідувачі цього концерту створили власноруч маленьке чудо, яке складає велику любов до життя і небайдужість до тих людей, хто потребує допомоги. Адже цей концерт був створений з благодійною метою.

На виручені кошти від продажу квитків будуть придбані подарунки для дітей з обмеженими можливостями реабілітаційного центру «Семиквітка», а також для дітей під опікою та дітей-сиріт Корабельного району.

Це чарівне дійство відбувалося в атмосфері щастя, радості і любові до життя. Зал був переповнений, люди навіть стояли на сходах. І це говорить про те, що в серцях мешканців нашого району є любов і співчуття.

Розпочався концерт традиційно, з виступу директора школи Матіюка Миколи Георгієвіча, що звернувся зі словами подяки до всіх, хто прийшов, та вітання з початком нових різдвяних свят і побажав: «…і хай завжди вам доля всім посміхається…»:

dir

Концерт був дуже яскравий. Відкривали його учні 2-А класу піснею «Ой, зелене жито, зелене».

Потім був вальс у виконанні учнів школи Єремчук Дар’ї та Крижановського Антона. Вперше на цю сцену вийшла маленька співачка Чайкіна Марта, учениця 1-В класу, з піснею «А я — красуня».

Гурт «Водограй», у складі якого танцює учениця 7-А класу Шеребріна Ксенія, виконав танок «Стиляги», яий дуже сподобався глядачам. Потім виступали гітаристи Дитячого Центру Корабельного району (під керівництвом Купрікова Олександра Вікторовича), серед них був учень 10 класу школи №1 – Островський Владислав.

Одинадцятикласниця Сліпець Юлія співала «Ты дарила мне розы». Учні 6-А розповіли вірші; а за ними був виступ Петько Дар’ї – учениці 8-А класу з піснею «Я вернусь». Чарівний голос дівчини вразив всіх гостей.

Степанова Дар’я з 4-В показувала всім свої здібності у карате. А наступними були учні 3-В класу з піснею «Новорічна мозаїка», які теж вперше виступали на шкільній сцені.

8-класники Мазурик Тарас та Єрмакова Олександра станцювали запальний «Джайф». А відразу після чарівного танцю вийшли на сцену дівчата з 11 класу – Костоглот Євгенія, Остревська Світлана та Подаць Катерина, і заспівали всім відому пісню «Ой, говорила чиста вода». Оля Кушпіт, учениця 10 класу та її класний керівник Алевтина Георгіївна Мовсісян прочитали веселі гуморески та наповнили залу веселою атмосферою.

Потім був запальний танок «зайців» із гурту «Ренесанс», у складі якого були дівчатка з 2-Б класу.

Галань Валерія та Войхевич Ілона (7-А) заспівали «Мова єднання». Ця тематика дуже важлива для школи №1, адже в ній спілкуються один з одним тільки українською мовою. Сюсіна Ілона, Топор Анастасія, Зубрицька Марія – ці три красуні, учениці 9-А, заспівали пісню гурту «Океан Єльзи» — «Вставай!» Вони теж продемонстрували своїм виступом любов до рідної Батьківщини.

Корида від Миколи Сидоренко та Марії Маркіной, учнів 4-А класу, дуже сподобалась своєю характерністю. А ось виступ-сюрприз дітей із 5-А разом з 11-класником — ведучим концерту, зовсім поставив всіх гостей «на вуха»!

На цьому несподіванки не закінчились. Сам звукорежисер цього дійства, а також і керівник співочого гуртку школи – Генадій Григорович Дрига заспівав дуже зворушливу пісню «Как молоды мы были». Його талантом, безперечно, можуть пишатися всі його підопічні.

Свято добігало кінця, і на глядачів чекав танок від учнів 4-А класу, Ярошевської Валерії та Трощенко Іллі, під назвою «Лялька». А закінчив цей концерт виступ учениці 11 класу – Хоменко Вікторії та вчительки англійської мови – Федорової Олени Леонідівни з піснею «Ангели Різдва».

https://www.youtube.com/watch?v=Lealt6WJLcY

Всі глядачі подякували «артистам» за чудові виступи та гарний настрій оплесками стоячи. Тому що це було того варте. Всі учасники дуже старанно підійшли до створення такого масштабного концерту з благодійною метою. І саме тому директор школи сказав саме так:

«Ця вистава надзвичайно чудова, тому що вона готувалася триєдиним складовим, як на гербі України — тризубець… Так само і тут: єдина така єдність — три суті Божої благодаті в особі вчителя, батька і дитини. І вони поєдналися як учасники навчально-виховного процесу і разом створили такий, мені здається, чудовий концерт, який має благодійний напрямок. Хочеться, щоб вирученні кошти пішли тим, хто найбільш в них потребує. Я думаю, нам це вдалося».

{gallery}2012/12/18/3{/gallery}

Залишаючи школу, кореспондент «Корабелов.инфо» запитала в учениць 9-А класу Сюсіной Ілони і Топор Насті (які теж виступали на сцені) про їхні враження від концерту:

До речі, організатор концерту Григор’ян Діана Рафаелівна та учні 1-Б класу 17 грудня поїхали у реабілітаційний центр для дітей-інвалідів з виставою «про Святого Миколая» .

Хочеться побажати всім мешканцям нашого району теж приймати участь у благодійних заходах та спробувати творити добро власноруч. Адже багато серед нас тих, хто в цьому дуже потребує.

Олена Цуканова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button