Общество

При пожежі на Янтарній загинув пенсіонер

Сьогодні, 14 грудня о 10:10 до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС у Миколаївській області зателефонувала жінка та повідомила про пожежу у приватному житловому будинку по вул. Янтарна м. Миколаєва.

До місця виклику було направлено два відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 10:21 пожежа на площі 20 кв.м була ліквідована співробітниками МНС.

Після приборкання вогню на місці пожежі було виявлено тіло 63-річного власника будинку, який проживав один. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем у стані алкогольного сп’яніння, а саме паління в ліжку. На місці пожежі працювали співробітники міліції та бригада швидкої медичної допомоги.

12

Територіальне управління МНС у Миколаївській області, вкотре, звертається до громадян! Здавна відомо про шкідливий вплив алкоголю та тютюну, але найбільшу небезпеку несе в собі надмірне споживання, яке різко уповільнює реакцію людини, знижує почуття небезпеки. При курінні в помешканні зберігайте пильність. Пам’ятайте, курити в ліжку небезпечно. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки при користуванні вогнем. Будьте дисципліновані самі і вимагайте цього від інших. Вогонь повинен служити людям та приносити лише користь.

ТУ МНС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button