Общество

Авто Кінаха вилетіло на червоне та відправило літнього чоловіка до лікарні

«Фольцваґен Фаетон» не розминувся з «Опелем». За інформацією потерпілої сторони, у представницькому авто їхав Анатолій Кінах із родиною, охоронцем та водієм, повідомляє ТСН.

На перехресті розвертався літній чоловік на «Опелі». «Фольцваґен» летів на червоне світло, зачепив «Опель», вилетів на бровку і протаранив огорожу санаторію Конча-Заспи.

Літній чоловік зазнав черепно-мозкової травми і зараз лежить у лікарні. Чи є потерпілі в представницькому авто — не відомо.

Однак, із «Фольцваґена» швиденько зняли номери, хоча їх зафіксувала аматорська камера. Патруль ДАІ блискавично оформив протокол. Евакуатор без затримок забрав машину. Прес-служба ДАІ столиці не прокоментувала цього інциденту, пославшись на те, що питання слід узгодити з керівництвом.

Сам політик телефоном ні підтвердив, ані спростував факту аварії.

«В мене все гаразд. Дякую за турботу, всього найкращого», — лаконічно відповів політик.

Напомним, Анатолий Кинах  в 1978-1981 гг. работал док-мастером и производственным мастером на судостроительном предприятии в Таллинне. С 1981-го — на николаевском судостроительном заводе «Океан». Прошел путь от мастера до начальника производственно-диспетчерского отдела. Был коммунистом, пропагандистом, заместителем председателя заводского парткома. 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button