Общество

Успіх в навчанні залежить від сімейного щастя, - школа №29

Сім’я! Як багато зринає у пам’яті, коли чуєш це слово. Все життя проноситься перед очима: радощі, посмішки, а іноді й смуток. Людина не може жити самотньо, для кожного з нас сім’я – це той причал, де нас зрозуміють, підтримають і будуть любити, не дивлячись на всі наші недоліки.

Міцні, хороші родинні стосунки — це одне з ключових питань, над яким працює наша школа. Адже наше завдання не лише навчати дітей, а й допомагати їм бути щасливими і реалізованими у житті. Лише у співпраці з сім’єю ми досягаємо найкращих результатів. Не секрет, що щасливі діти, яких люблять, цінують і підтримують у сім’ї, і вчаться краще.

Наша школа тісно співпрацює з батьками учнів. Ми дякуємо їм за допомогу в організації поїздок в музеї, заповідники, на заводи, в інші міста нашої чарівної України. Проведення шкільних свят теж не обходиться без наших чудових батьків. Тож, ми вирішили влаштувати свято й для них.

Анна Василівна Силкіна (класний керівник) із учнями 6-го класу разом створювали сценарій свята. Діти вигадували цікаві конкурси, продумували хід свята, класний керівник підтримував усі креативні починання своїх учнів. Доклавши зусиль, бажання і море творчості, був створений сценарій. Що казати – ЗОШ №29 має талант!

І от настав довгоочікуваний день. Закінчились уроки і учні із завмиранням серця почали чекати своїх найдорожчих глядачів. Раз за разом продивляючись сценарій, вони намагалися уявити, як же будуть дивуватись мама й тато, побачивши їх у нових і незвичайних образах.

Свято відкрили наші прекрасні ведучі Антонюк Віталій та Гасевська Крістина, які привітали шановних гостей і висловили думку про те, що сьогоднішнє свято неодмінно стане ще одною сходинкою до сімейного зближення та родинного єднання. В зал був внесений коровай, адже саме так прийнято зустрічати найдорожчих гостей. Анна Василівна Силкіна також привітала батьків і побажала їм здоров’я, достатку і, звісно ж, родинного щастя. 

А далі… А далі були пісні, частівки (у виконанні Білоус Анастасії, Кузьмич Ганни, Гулак Анастасії, Видойник Вікторії, Мостовиці Руслана), конкурси, вірші (у виконанні Гасевської Крістини, Римбалович Максима, Білоус Анастасії, Алєксєєнко Ольги), танці (у виконанні Зеверта Всеволода, Гулак Анастасії, Ляшенко Ярослава, Видойник Вікторії, Римбалович Максима, Гасевської Крістини), змагання між батьками.

{gallery}2012/12/03/5{/gallery}

Свято продовжувалось більше години, а здалось, що пролетіло за кілька хвилин, адже не було жодного, хто б не розділяв атмосферу радості і веселощів. На цю годину дорослі й самі перетворились на дітей і з невимушеним ентузіазмом разом з дітьми вирушили до казки, яку самі створювали.

На нашу думку, в такі моменти щирої радості забувається все негативне. Зникає ворожість, злоба, якої, нажаль, багато у нашому суспільстві, відкриваються кращі риси людей, люди стають ближчі один до одного.

Ми щиро віримо в те, що такі свята зближують родини, показують їм, що сім’я – найбільший скарб людини, її міцна і надійна опора у житті. Гордість за своїх дітей в очах батьків, невичерпна любов до батьків в очах дітей — побачивши це, ми зрозуміли, що праця, яка йде від серця, до нього й доходить, і наші зусилля не даремні!

Практичний психолог ЗОШ № 29 Скорохід О.В.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button