Общество

У Корабельному районі молодий шахрай привласнив гроші хворого пенсіонера

Заради свого здоров’я людина ладна вхопитися навіть за соломинку надії та не шкодує жодних витрат на ліки. Цим часто користуються шахраї.

Так, в Корабельний райвідділ міліції звернувся 63 – річний пенсіонер. Він розповів правоохоронцям, що став жертвою шахрая.

Знаходячись на стаціонарному лікуванні, миколаївець познайомився із молодим чоловіком . Оскільки обидва чоловіки перебували в одній палаті, то встигли потоваришувати. Якось молодик обмовився, що може дістати необхідні ліки за зниженою ціною. Зрадівши такій можливості, пенсіонер віддав значну суму грошей новому товаришу, а той, у свою чергу, пообіцяв, найближчим часом привезти медикаменти.

Згодом він таки дійсно привіз частину медичних препаратів та, сказавши, що для закупівлі решти йому не вистачило грошей, попросив у пенсіонера ще чималу суму. Не підозрюючи обману, чоловік віддав останні заощадження, адже здоров’я важливіше, та став чекати. Однак, як виявилося, марно. Молодик встиг виписатися з лікарні та зник разом з чужими грошима.

Через деякий час, не дочекавшись ані ліків, ані грошей, пенсіонер звернувся до міліції.

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення та затримання зловмисника, а громадянам, особливо людям похилого віку, радять бути більш пильними та обережними.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button