Общество

44 роки на «передньому краї» боротьби зі злочинністю

Яскравий приклад для сучасних поколінь правоохоронців – полковник міліції у відставці Загоруйко Михайло Михайлович. Трудолюбива, чемна та привітна людина майже півстоліття віддала боротьбі зі злочинністю. Починаючи свій трудовий шлях ще у далекі 70-ті роки минулого століття, Михайло Михайлович й гадки не мав, що пройде нелегкий шлях від курсанта Одеської ССШМ МВС СРСР до керівника підрозділу – лінійного відділу міліції в порту «Октябрськ».

Загоруйко Михайло Михайлович народився у 1946 році на Миколаївщині. Отримавши середню освіту, він пішов до лав Радянської армії та, відслуживши строкову службу, вступив до Одеської школи міліції МВС СРСР. По її закінченню Загоруйко М.М. був призначений спочатку командиром лінійного посту, а потім командиром по охороні дівізіону міліції порт-пункту «Октябрьськ» Миколаївського морського порту. За довгі роки служби Михайло Михайлович, незважаючи на чисельні реорганізації підрозділу, завжди обіймав керівні посади. 44 роки полковник міліції Загороуйко М.М. пропрацював начальником лінійного відділу міліції у порту «Октябрськ» УМВС України в Миколаївській області. Його знання, навички та отриманий десятиріччями професійний досвід наразі він передає новому поколінню. Заслуги полковника міліції Загоруйка М.М. на залишились поза увагою керівництва Міністерства внутрішніх справ. За сприяння органам внутрішніх справ України наказом МВС України №413 Загоруйко Михайло Михайлович нагороджений відповідною відзнакою. Привітати свого колишнього керівника з нагородою прийшли представники асоціації ветеранських організацій Миколаївської області, колеги по роботі та особовий склад лінійного відділу в порту «Октябрськ».  

В урочистій обстановці відзнаку МВС України Михайлу Михайловичу вручила голова Асоціації ветеранських організацій Миколаївської області Валентина Олександрівна Жиголіна.

 

Кілька років минуло з того дня, коли Михайло Михайлович закінчив службу в ОВС, але навіть після закінчення служби у 2005 році Загороуйко М.М. не залишив свого призвання. Змінивши погони міліціонера на погони моряка, він продовжує свій трудовий шлях на підприємстві, яке свого часу охороняв від злочинних посягань.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button