Общество

Справжній бал у школі. Серця ще довго будуть гудіти

Килимами опалого листя застелено двір школи…

Деякі стверджують, що осінь — сумна пора. Але це не так. Це прекрасна пора року. Листя переливається на деревах і на землі золотом. То листопад золотить його і зриває, готуючи оновлення природи.

Урочистий день листопада ─ традиційне свято «Міс Осінь» у Миколаївській ЗОШ № 29.

Ведучі Гусаренко Євген та Рябініна Тетяна оголошують про початок свята. У прикрашеній в осінньому стилі актовій залі дівчата 7 — 11 класів презентували себе, демонстрували свої таланти: Самогальська Ганна, Кравченко Катерина, Маркелова Марія, Царьова Антуанетта, Єлшина Настя, Найда Юлія, Січкарюк Діана.

Під час свята було проведено багато цікавих конкурсів, дівчата і співали, і танцювали, грали на музичних інструментах, проявляли ерудицію. Наші красуні застосували усе своє дизайнерське вміння і представили багатство осінніх композицій. Приємно було поринути й у світ літератури. Учні декламували вірші про Україну, пшеничні поля, добро і зло, любов.

Титул «Міс Осінь» отримала учениця 11 класу Царьова Антуанетта. Та й інші дівчата не залишились без уваги глядачів і журі, кожна учасниця отримала певний титул: «Міс глядацьких симпатій», «Міс креативність», «Міс чарівність» та інші…

{gallery}2012/11/21/4{/gallery}

Справжній бал, цікаві виступи учасниць. Як багато емоцій і талантів міститься у юних дівочих серцях! І кожне те серце ще довго буде гудіти, як вулик, ще довго озиватиметься голосами осіннього шкільного балу красунь нашої школи.

Батьки теж не зали шилися осторонь свята і допомагали дітям у створенні осінніх композицій і святкових образів.

Свято закрило завісу осінніх традиційних свят нашої школи. І ця надія у барвах осені порине з нинішнього дня в завтрашній, де потрапить у надійне гніздечко й збереже в ньому плодоносну силу до животворного тепла, до наступного балу.

Бажаємо удачі, творчої наснаги, терпіння і впевненості в собі і своїх силах всім учасникам свята «Міс Осінь-2012»!

Класний керівник 11-го класу Гайченко Н.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button