Общество

Гриби хвалилися, овочі сперечалися... Раділи всі!

16 листопада учні 2-го класу ЗОШ №29 запросили батьків поринути і відчути красу осінньої природи. Тому що саме в цю пору року вона неповторна, чарівна і музична.

До свята осені було проведено конкурс малюнків «Така різна осінь» та конкурс на найкращий вірш про осінь. Всі діти класу старанно готувалися до свята, і батькам було представлено виставку малюнків та віршів. Діти визнали найкращими вірші та малюнки: Карчевського Сашка, Каплі Віктора, Щербини Мар’яни, Ляшенка Микити.

І ми, батьки, відповідально підійшли до підготовки свята. Нами було виготовлено гарні костюми, маски, прикрашено класну кімнату, надано допомогу у проведенні конкурсів, підготовлено дітям подарунки. Вийшла чудова вистава, в якій не було просто глядачів, а кожний приймав безпосередню участь.

На свято завітала яскрава Королева-Осінь, яка зачарувала наших дітей. Чудово впорались зі своїми ролями хлопці-місяці (Капля Віктор, Гусаренко Данил, Гінда Дмитро).

Цікавою була сценка «Суперечка овочів», яку допоміг вирішити лікар Айболить (Карчевський Сашко). Яскраві були сценки «Приліт пташок», «Хвалилися гриби».

А яку насолоду ми отримали від таночку з листочками та з парасольками! Чудово підібрана музика, все ідеально відпрацьовано. Ніяких пауз чи заминок, тільки радість, посмішки та сміх! У результаті ми отримали чудовий настрій на весь день, а наші діти продемонстрували, які вони талановиті, ерудовані, креативні та дуже різні.

Діти раділи спільним іграм з батьками. Дружно співали українських пісень, танцювали разом з нами, підбирали позитивні та негативні риси осені, працювали в групах.

Ми дуже раді, що наші діти відвідують саме цю школу, ми ні на хвилинку не сумнівалися, довіряючи їй дітей. Наші діти навчаються та виховуються у творчій, затишній, домашній атмосфері, де працює творчий колектив.

Трішки фантазії та натхнення — і готова чудова осіння виставка, в якій прийняли участь сім´ї: Солодчук Катерини, Мельниченка Сашка, Римбалович Ірини, Гоманкова Олександра, Каплі Віктора, Козаченко Анатастасії, Вороніна Владислава, Дзьоби Владислава, Балицького Вадима, Яценка Євгена, Кучеренко Дарини та інші.

{gallery}2012/11/20/3{/gallery}

Ми висловлюємо велику подяку нашому класному керівнику, Маркеловій Наталії Сергіївні, за чудово проведене свято осені. Дякуємо за час, з користю проведений зі своєю дитиною. Хай здійснюються всі Ваші мрії і побажання, втілюються в життя Ваші ідеї, нехай кожен новий день дарує Вам посмішку та гарний настрій!

А ще хочеться побажати всьому колективу ЗОШ №29 та її директору, Грицюк Ларисі Анатоліївні, позитивного розвитку, достойної компенсації за високий професіоналізм, ентузіазму, та більше дитячих посмішок.

З повагою та вдячністю батьківський комітет 2 класу ЗОШ № 29
(Солодчук Т.І., Гусаренко О.В., Щербина В.В.)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button