Общество

Ветерани та пенсіонери поклали квіти до пам’ятника загиблим міліціонерам

Сьогодні чимало ветеранів міліції продовжують активно працювати на «міліцейській ниві», передавати свій бойовий дух, накопичений досвід та підтримувати стосунки з молодим поколінням правоохоронців.

10 листопада традиційно святкується День ветеранів органів внутрішніх справ.

Начальник Корабельного райвідділу міліції полковник міліції Павлов Сергій Віналійович разом з колегами-ветеранами на чолі з головою ради ветеранів та пенсіонерів Морозовою Ольгою Михайлівною за традицією поклали квіти до пам’ятника міліціонерам, які пішли з життя та загиблим під час виконання службових обов’язків.

Деяких ветеранів, які в силу віку не змогли приєднатися у цей святковий день до своїх товаришів, з теплими словами вітання колеги відвідали за місцем мешкання.

В цей день поділитися спогадами про міліцейські будні та розповісти про своє сьогодення зібралось 60 ветеранів та пенсіонерів ОВС Корабельного РВ ММУ. У багатьох з них склалися міліцейські династії, де діти та онуки продовжують їхню нелегку справу служіння народу, захисту прав та свобод громадян нашої Держави.

Познайомившись з колегами, новопризначений начальник Корабельного райвідділу міліції привітав їх зі святом, побажав їм міцного здоров’я, життєвого оптимізму, наснаги, благополуччя у сім’ях та висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button