Общество

Бути Українцем – це модно, стильно і по-європейськи!

Чогось подібного в Миколаєві годі шукати…

Шквал неймовірного позитиву, море змістовного відпочинку для креативної молоді й шалений патріотичний порив поєдналися в одному з найколоритніших заходів у рамках Третіх Всеукраїнських молодіжних Ольжичевих читань – українській європейській вечірці! Нагадаємо, читання проходили у школі №1 з 14 по 16 листопада.

Організатори Ukrainian Party мали на меті переконливо довести, що українське – це модно, стильно, престижно і по-європейськи!

organiz

справа — Антоніна Станіславівна Шпаченко — організатор, автор сценарію,
режисер-постановник і ведуча української європейської вечірки

Уже за годину до вечірки дівчата з Art-центру навсібіч боді-артили як українських, так і закордонних учнів, розмальовуючи всіх у кольори національних прапорів України, Туреччини та Румунії.

Обов’язковим дрес-кодом української вечірки, звісно, стала вишиванка у всіх своїх найрізноманітніших проявах.

IMG 5998

Дві юні панянки, що були на face-контролі, надавали гостям пропуск на вечірку – жовто-сині стрічки. І лише після всього гості потрапляли до зали у супроводі чарівних козаків-молодиків.

Надію нації ведуча заходу зустріла гордим «Слава Україні!» і у відповідь отримала впевнене «Героям Слава!»

Протягом вечірки працювало ціле паті-містечко з різноманітними розважальними заходами, неначе на справжньому Сорочинському ярмарку. Гості могли засвідчити свої дружні стосунки на Лавці дружби, причому абсолютно не боячись того, що кругом повно свідків.

Широкими обіймами зустрічала всіх гостей Світлина-пункт, де можна було відчути дух справжнього українства або ж знову поринути у дух Євро-2012 і зробити Євро-фото на пам’ять.

punkt

А також, випробовуючи свій богатирський дух, всі бажаючі мали можливість завітати до славних богатирів і помірятися своїми силами з козацького армреслінгу.

Танцювальний колектив «Кураж» подарував гостям запальні «Дикі танці», чим і оголосив відкриття танцювального марафону української європейської вечірки!

Kurag

Лунали різні мелодії. Танцювали всі!

tanc

Турецькі друзі подарували нам свій неперевершений танець,

tur

а ми, українці, вчили їх традиційного гопака.

Кульмінацією заходу стала неочікувана поява на авансцені власною персоною пана Голохвастова та пані Проні Прокопівни, яких зіграли учитель початкових класів Штепа Світлана Леонідівна та учитель історії Матіюк Ігор Георгійович. Колоритний уривок із п’єси «За двома зайцями» змусив хапатися за боки всіх присутніх.

Za

Також під час вечірки учасники молодіжних читань представляли свої таланти: співали про кохання, танцювали брейк-данс та заводили «Червону руту».

Упевнена, українська європейська вечірка вдалася!

Бути Українцем – просто!

Слава Україні! Слава Нації!

Антоніна Станіславівна Шпаченко
учитель української мови і літератури,
член управлінської ради
МЗОШ № 1 імені Олега Ольжича

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button