Общество

З вини зварника - пожежа в Корабельному районі

15 листопада о 16:19 до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС у Миколаївській області від власниці приватного житлового будинку по вулиці Бригадній (район объездной дороги в Корабельном районе) поступило повідомлення про пожежу.

Як стало відомо, під час заміни газової труби та газової колонки, через порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт, виникло загоряння обшивки труби.

До місця пожежі відразу виїхали співробітники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежу площею 5 кв.м. ліквідовано о 17:00.

 

Територіальне Управління МНС у Миколаївській області нагадує елементарні правила безпеки, дотримання яких убереже Вас та Ваших близьких від трагедії. Пам’ятайте, категорично забороняється проводити самовільну газифікацію будинку, перестановку, заміну та ремонт газового обладнання, перепланування приміщень, де встановлені газові прилади, вносити зміни у конструкції газових приладів, змінювати устрій димових вентиляційних систем, вимикати автоматику безпеки і регулювання, користуватися газом при несправних газових приладах.

Користуйтеся віконними кватирками для систематичної вентиляції приміщень, перевіряйте наявність тяги у димоходах опалювальних печей, стежте за справністю припливно-витяжної вентиляції. При відсутності тяги користуватися колонками, котлами для місцевого опалення та печами категорично забороняється.

Не дозволяйте дітям користуватися газовими приладами, не залишайте без нагляду газові прилади увімкненими навіть на короткий час.

ТУ МНС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button