Общество

Свято п’ятикласників в школі № 29

В житті кожної людини бувають важливі переломні етапи, які символізують перехід до нової, більш високої якості, відповідальності, зрілості.

9 листопада в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №29 відбулося «Свято п’ятикласників» за участю дітей, вчителів та батьків. Воно стало підсумком адаптації учнів 5-го класу до навчання в основній школі.

З вітальним словом виступила директор школи Грицюк Лариса Анатоліївна, побажала дітям здоров’я, гарних успіхів у навчанні, вірних товаришів.

Провідна ідея виховного заходу – це утвердження єдності сім’ї, в якій зростає й виховується дитина, та школи як осередку навчання й формування особистості, з метою створення сприятливих умов для забезпечення щасливого дитинства, яке потребує гармонії у родинних стосунках, сприятливого психологічного клімату, міцної матеріально-технічної бази, висококваліфікованих педагогів для реалізації завдань навчально-виховного процесу.

Учні 5-го класу під керівництвом Грицюк Юлії Михайлівни презентували досягнення класного колективу, здобуті під час навчання за перші місяці нового 2012-2013 навчального року. Ведучими свята були Білий Артем і Перепелиця Ірина.

Випускники початкової школи (класовод Топоркова Алла Іванівна) з гордістю несуть звання «п’ятикласник», усвідомлюють, що навчання у середній ланці потребує ще більшої відповідальності, адже з’явилися у розкладі уроків нові предмети, факультативні заняття, гуртки, які розкривають обдарування учнів, стимулюють їхню пізнавальну активність.

{gallery}2012/11/10/6{/gallery}

Присутні на позакласному заході переконалися, що п’ятикласники мають хист не лише до навчання, а й до запального танцю, пісні. Багато дітей відвідують музичну школу, гуртки, спортивні секції.

Грайлива музика зробила свято веселим. Не залишила нікого байдужим вчитель музики Рибакова Тетяна Віталіївна, яка подарувала пісню« Мама» у власному виконанні.

Психологічні вправи, цікаві конкурси, інтелектуальні ігри з дітьми та батьками – все це сприяло щирій і дружній атмосфері спілкування. Батьки залишали приміщення школи з позитивними емоціями.

Тож нехай цікавим і щасливим буде ваше життя у дружній родині школи №29, любі п’ятикласники!

Заступник директора школи №29
Братошевська Світлана Вікторівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button