Общество

Школьно-экологические страсти в Корабельном: официальные результаты

Напомним, мы писали о возмущенном письме в редакцию школьников Корабельного района, которым не понравилась организация и судейство конкурса экологических агитбригад.

Журналист Korabelov.info опросил нескольких учителей и завучей школ района, присутствовавших на конкурсе. Недовольство в большинстве случаев подтвердилось.

Главным недостатком все считают тот факт, что дети не имели возможности увидеть выступление всех конкурсантов, чтобы иметь возможность сравнить свое выступление с остальными, научиться чему-то хорошему у других…

Мы публикуем официальные результаты конкурса:

14

 1

Мы смогли найти и школьницу, которая рассказала бы нам, как все прошло в тот день, хотя бы на примере своей команды.

Вот что поведала Виктория Кудряшова, ученица 8-Б ласа школы №1, участница команды от первой школы:

«Наша агітбригада мала назву «Екологічний бумеранг». До 14 години команда у складі учнів 8-Б класу – Кудряшової Вікторії, Дячук Валерії, Лебедич Дар’ї, Стус Ірини, Григор’єва Дмитра, Севлісяна Віктора – під керівництвом учителя географії Бондаренко Ірини Миколаївни та педагога-організатора Григор’ян Діани Рафаелівни гуртом атакували Дитячий центр Корабельного району.

У малому залі метушились дівчата у вишуканих костюмах зі сміттєвих пакетів; і взагалі, костюми учасників миготіли, примушуючи нас дивуватись їхній фантазії. Найбільше нас здивував і, навіть, розсмішив костюм вагітної собаки.

Однак наш піднесений настрій відразу кудись зник, коли ми дізнались, що виступаємо останніми. Тяжкі години чекання, перебирання в руках яскравих стрічок із костюму, підготовка реквізиту…

Лише о 16.10 ми опинились за кулісами. Кожен повторював про себе свої репліки, рухи, поправляв одяг. І ось довгоочікуваний вихід – і ми вже радуємо зал і журі своїми свіжими ідеями.

Картина танцю молоденької дівчинки-паростка швидко змінилась сюжетом буденності, суворості навколишнього світу. Ліричний танець дівчат чергувався у нас з піснею-закликом.

Після виступу ми полегшено зітхнули. Стомлені, але щасливі! Наступного дня ми дізналися, що наша команда посіла почесне ІІ місце (разом з ЗОШ №47 та гімназією №3). Враховуючи те, що І місце не дісталося нікому, ми вважаємо себе повноправними переможцями».

Хочется отметить, что какую бы оценку ни дали взрослые тети и дяди школьным командам Корабельного, главное – это чтобы дети любили природу, берегли ее.

Виктория Кудряшова правильно заметила:

«На мою думку, охорона природи – заняття кожного із нас. Забруднюючи навколишнє середовище, ми забуваємо, що до нас все повертається екологічним бумерангом.

Тому, друзі, оберігаймо природу! Примножуймо її багатства! І вона обов’язково віддячить нам сторицею».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button