Общество

День працівників освіти в Рідній Першій школі

Золотокоса осінь щедро дарує нам свій багатий врожай. І не випадково в цю пору педагоги відзначають своє професійне свято, бо саме вони сіють добре, розумне, вічне в душі вихованців і збирають нетлінні плоди на своїй освітянській ниві.

5 жовтня у 100 країнах світу відзначається Міжнародний день учителя, а в Україні День працівника освіти припадає на першу неділю жовтня місяця. І тому, напередодні свята, у п’ятницю, в школі № 1 ім. Олега Ольжича відзначався День працівників освіти.

Із самого ранку на порозі учителів зустрічають усміхнені діти, звучить музика, школа прикрашена учнівськими листівками та осінніми квітами. Всі учні шикуються на святкову лінійку, урочистою ходою проходять учителі. А учні 11-го класу у ролі спецагентів проводять для своїх наставників своєрідне інтелектуальне випробування. Звучать слова подяки педагогам від ведучих свята, учні дарують квіти.

{gallery}2012/10/07/3{/gallery}

В цей день у школі організовано День дублера, тобто у ролі учителів виступають учні 11 та 10 класів. Зі словами привітання звертається до присутніх директор школи Андрєєв Владислав Ігорович (дублер, учень 11-го класу).

DSC 0668

Дзвоник на перший урок право надати отримали справжній директор школи Микола Георгійович Матіюк та Марія Башкирьова, учениця 11-го класу.

DSC 0689

Протягом дня учні-дублери випробують себе в ролі учителів, долучаються до професійних освітянських таємниць. Всі діти із задоволенням слухають своїх старших друзів.

{gallery}2012/10/07/2{/gallery}

А наприкінці дня у актовій залі школи відбулася заключна святкова вітальна програма. Ведучі – учні 11-го класу відкрили програму відомою піснею гурту «ТІК» «Вчителька».

Зі словами подяки за невтомний труд звернувся до присутніх директор школи М.Г.Матіюк, який презентував шкільну відзнаку «За інформаційну діяльність закладу», отриману колективом на міських урочистостях до Дня працівників освіти, а також вручив відомчий нагрудний знак «Відмінник освіти України» ветерану педагогічної праці, учителю німецької мови Королевич Валерії Олександрівні.

1

Учні вітали учителів запальними та душевними піснями, веселими інсценуваннями, чарівними бальними танцями.

{gallery}2012/10/07/4{/gallery}

Одинадцятикласники поділилися враженнями про святковий день, про свою діяльність в ролі учителів-дублерів. Діти подарували всім присутнім гарний піднесений настрій. Учителі школи дуже вдячні учням за чудово організований святковий день.

Ганна Володимирівна Строїнова, заступник директора школи з виховної роботи

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button