Общество

Прощавай, дієта, або як іноземці завітали до дитсадка № 144

Яскраве свято подяки чарівній та родючий українській землі відбулося 3 жовтня у садочку №144 «Горобинонька».

Святково одягнені діти, вихователі в українському вбранні, батьки, які милувалися не тільки своїми малюками, а й всіма присутніми. Це було справжнє родинне свято.

Всіх присутніх зустрічала господиня закладу — завідуюча Білоус Лідія Леонідівна: «Сьогодні ми зібрались великою дружньою родиною на традиційне свято осені «Ярмарок». Осінь – щедра пора. Які запашні фрукти, смачні та корисні овочі! На нашій ярмарці багато щедрот української землі, багато пісень та запальних таночків. Бажаю вам всім з гарним настроєм відсвяткувати цей чудовий день. Будьте завжди здорові та щирі душею. Зі святом вас, мої любі!»

Прочувши про таке веселе свято, до садочка завітали гості «з різних країн світу».

Приїхали ковбої з далекої Америки, які погралися з дітьми, а потім пригостили їх вареною кукурудзою. Ох і смачна вона була – гаряченька, свіженька, солоденька.

Танцівниця з Індії навчила малюків і дорослих «мові рухів» та пригостила духмяним чаєм.

Завітала на свято і мешканка країни Сходу Сонця, духмяної сакури й відважних воїнів. Передавши привіт з Японії, вона запропонувала матусям змагання «Хто швидше перебере рис». Матусі не підвели. Всі вони, дійсно, вправні господині.

Веселою несподіванкою для усіх був приїзд мешканця Африки. Незвичайний, яскравий одяг, запальні танцювальні ритми сонячної країни та веселі ігри… Дітлахи та дорослі в ці осінні дні ніби повернулися у спекотне, яскраве та веселе літо.

За щирість та відвертість почуттів малечі, присутність на святі батьків, господарі садочка віддячили щедрим українським короваєм та уклоном до землі і запросили всіх на справжній Сорочинський ярмарок.

Ярмарок — то є ярмарок. Від кулінарних творів розбігалися очі не тільки у дітей. Дорослі теж хотіли скуштувати різноманітні десерти. Іноді було чутно: «Що ж, прощавай, дієта! Смачно, не можу утриматись. Худнуть буду з понеділка!»

{gallery}2012/10/04/1{/gallery}

Настав вечір. Свято дійшло закінчення, і майже всі були задоволені та щасливі. Але ніхто не поспішав додому.

Ще довго хлопці перевіряли свою сміливість, катаючись на поні, а дівчата прикрашали себе за допомогою аква–макіяжу. Красуні!

Садочок зачинив свої двері того вечора, коли вже увімкнули вуличні ліхтарі. І це, мабуть, саме велике щастя – коли РОДИНА РАЗОМ!

Наталія Турухіна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button