Общество

Учнів 29-ї школи, «по вуха» закоханих у вчительку, посвятили в першокласники

Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку.

Два місяці навчання маленьких першокласників швидко минули. І, як винагорода за напружену працю, минулої п’ятниці, 19 жовтня 2012 року, наша малеча офіційно визнана першокласниками!

На урочистому святі «Посвята в першокласники», як доказ того, що вони стали членами великої шкільної родини, 28 дітей 1-го класу Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 29 отримали символічний ключик в країну знань і заохочувальні подарунки до навчання , а також вітання батьків та адміністрації закладу.

Двері в Країну Знань нашим першачкам відкрила вчителька Топоркова Алла Іванівна, їх класний керівник.

Алла Іванівна,надзвичайно обдарований педагог, зуміла за такий короткий період розгледіти в своїх дітях найдрібніші якості, старанно вчить дітей бачити і розрізняти добро і зло, дарувати людям радість. Діти вже «по вуха» закохалися в неї, беззастережно приймаючи всі її «треба» і «можна».

Урочисту посвяту організували учні 11-го класу школи, члени театрального гуртка « Околиця» під керівництвом невтомної чарівниці дитячого настрою і святкових розваг Гайченко Наталії Анатоліївни, а також музичного керівника, яка вчить бачити світ у чудових, незвичайних кольорах людських почуттів Чебану Ольги Вікторівни, та при підтримці батьків учнів.

На свято до першачків завітали казкові герої, а саме Кіт Учений (Царьова Антуанетта), Королева Знань (Пріймак Юлія), Музика (Киндилевич Анна), Буквар (Гольцов Денис), Математика (Ларіонова Любов), Лиха Фея (Приходько Ірина), Лінь (Киндилевич Валентина), Шпаргалка (Самогальська Анна).

Звучали пісні, вірші, діти виконували танці. В свою чергу, малята співали частівки, відгадували загадки, демонстрували вже набуті знання.

Звичайно, були і конкурси та ігри, в яких всі учні-початківці активно брали участь: «Найрозумніший», «Збери пазли », «Склади портфель», «Відгадай пісню». Найцікавіше те, що саме першокласники перемогли в цій конкурсній програмі.

Кожен учень мав слово і про кожного з них був складений вірш. Одиннадцятикласниці подарували свій танок ,який визвав шалені оплески у всіх присутніх в залі.

{gallery}2012/10/21/14{/gallery}

А наприкінці свята пролунала урочиста клятва першокласника. На заклик вчителя учні радісно й невимушено промовляли: «Клянемось!», адже попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу.

Любі діти, бажаю вам бути гідними звання школяра й з легкістю крокувати по звивистій доріжці знань, завжди досягаючи успіху!

Шановні батьки, налаштовуйтесь на серйозну й цікаву спільну роботу протягом найближчих 11 років. Щиро бажаю Вам терпіння й упевненості!

Заступник директора ЗОШ №29 Братошевська Світлана Вікторівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button