Общество

«Золота рибка» святкувала День Дошкілля

…Був погожий осінній день. Біля дитсадка збиралися люди: вихователі, працівники закладу, діти та їх батьки, численні гості.

І ось, коли двір заповнили усі запрошені, завідувач ДНЗ № 133 «Золота рибка» Вікторія Целіна оголосила: «27 вересня для всього закладу – святковий день, адже саме в цей день вся Україна відзначає День Дошкілля!

Вихованцям дошкільного закладу пощастило, бо тут працюють люди, які переймаються питаннями дітей дошкільного віку та дошкільною освітою загалом і вкладають свою працю зусилля, любов та творчість».

До цього свята була влаштована виставка дидактичних ігор та посібників, які виготовили педагоги закладу своїми руками, щоб навчально-виховний процес у дитячому садку був цікавим та творчим. І педагоги , і батьки із захопленням розглядали матеріали виставки.

Всіх присутніх вітала сама господиня Осінь, яка завітала до садочку у чарівному вбранні та приготувала сюрприз – ТЕЛЕМІСТ між дитячим садком та полями і городами України.

На зв’язок з «Золотою рибкою» виходили і Гарбуз, і Диня, і соковиті Помідори, і Мишка, веселі Зайченята і навіть кумедна та кмітлива Гусінь. Діти щиро розповідали героям осінні віршики, танцювали, співали, водили хороводи разом з ними та весело грали.

{gallery}2012/09/29/4{/gallery}

Останніми на зв’язок з дитсадком вийшли Господар і Господиня, які запросили всіх присутніх відвідати Веселий Ярмарок.

Там дійсно було на що подивитися, що продавати і що купувати – це і композиції з осінніх фруктів, овочів та квітів; і ляльки-мотанки; і яскраві іграшки, виготовлені вихователями, батьками та дітьми; трав’яні чаї і смачні ласощі.

{gallery}2012/09/29/5{/gallery}

А самим смачним подарунком для всіх гостей Ярмарку була Гарбузова каша від шеф-повару «Золотої рибки», бо як же без національної кухні у такий день?

kasha

Саме такі свята завжди єднають родини батьків, вихованців та працівників дитячого садка і вже давно стали традицією «Золотої рибки».

Завідувач ДНЗ: Вікторія Целіна, вихователь-методист: Любов Іллічова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button