Общество

Благодійний ярмарок в "Журавлику"

Вже стало традиційним в ДНЗ №134 «Журавлик» відзначати Всеукраїнський День дошкілля.

26 вересня в садочку відбулося свято, чим-то схоже на Сорочинський ярмарок. Все пройшло весело, дружньо, оптимістично. Це був благодійний ярмарок «Дари осені».

А скільки гостей зібрав у своєму дружньому колі дошкільний заклад! Майданчик ледве вмістив всіх присутніх. Це і Дитяча бібліотека №8, яка запропонувала новинки літератури; ансамблі естрадних танців Корабельного Дитячого центру «Кураж» та «Денс-Шоп»; колектив школи мистецтв «Перлинка»; лауреат Міжнародних вокальних конкурсів Демиденко Олег, учень школи №54, співом якого були зачаровані і діти, і дорослі.

Перед початком святкування завідуюча Мойсеєнко Оксана Володимирівна та вихователь-методист Нагорна Олена Михайлівна привітали всіх присутніх, дорослих та малечу. Побажали їм гарного настрою,посмішок, змоги та бажання кожного ранку зустрічатися з улюбленими вихователями.

Приємним сюрпризом також було й вручення грамот учасникам конкурсу малюнків на асфальті «Сім’я – це ми», в якому приймали участь батьки разом з дітьми. Учасники отримали грамоти, розмальовки й шалені оплески присутніх.

Але самою великою несподіванкою був виступ артистів цирку, який гастролює по країні дитинства.

Завітали у садочок: дресирувальниця Світлана з улюбленцем Михайлом Потаповичем; веселі ковбої; клоуни Кльопа і Стьопа, які підтримували у всіх бадьорий настрій й організовували спортивні змагання з дітьми та батьками — перевіряли їх не тільки на фізичну силу, а й на кмітливість і винахідливість.

Справжню майстерність продемонстрував фокусник-ілюзіоніст. Дістаючи зі свого чарівного циліндру довгу різнокольорову стрічку, він раптово вийняв ножиці. Дітлахи й дорослі здивовано примовкли: «Цікаво, що ж це означає?».

Але все таємне рано чи пізно стає явним! Ці ножиці фокусниця передала завідуючий, яка, перерізав стрічку, відкрила ярмарок.

На ярмарку можна було придбати солодощі, фрукти, напої та поробки, які виготовили власноруч батьки з дітьми.

Шалену популярність мали: безпрограшна лотерея, дитяче кафе та катання на поні.

{gallery}2012/09/27/1{/gallery}

Жодний глядач не залишився байдужим. Діти та батьки отримали позитивний настрій та задоволення. І у всіх залишилось відчуття насолоди від зустрічі.

Наталія Турухіна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button