Общество

МГЗ стирає бар'єри в спілкуванні з іноземними колегами і партнерами

В рамках програми «Школа успіху» відновив свою роботу клуб англійської мови «English-Club-Intensive».

35 співробітників підприємств проммайданчика МГЗ виявили бажання відновити і вдосконалити свої знання іноземної мови. Серед них як випускники попереднього курсу, так і новоприбулі слухачі.

Для співробітників компанії РУСАЛ знання англійської — це універсальний інструмент, за допомогою якого відкриваються «двері» додаткових можливостей в будь-якій сфері життя — бізнесі, науці, розвагах, подорожах і т.д.

— Знання англійської мови знижує ймовірність виробничих помилок, адже найчастіше, щоб працювати з високотехнологічним обладнанням, необхідно орієнтуватися в термінах іншомовного походження та читати інструкції, видані за кордоном, — говорить провідний інженер ЦЗЛ Тетяна Момот.

Перша зустріч клубу пройшла у форматі організаційних зборів і попереднього тестування.

Програма передбачає чотиримісячний цикл занять, що дозволяє просунутися на один з рівнів знань, що відповідають міжнародній класифікації Pre-Intermediate та Intermediate, — розповідає викладач Наталя Горецька.

З метою зниження мовного бар’єру у спілкуванні з іноземними колегами та представниками міжнародних партнерських організацій планується проведення зустрічей з волонтером Корпусу Миру в Україні Джун Блором (Jun Blore), який здійснює свою діяльність в Миколаєві.

За словами координатора молодіжної програми «Формула майбутнього» Ганни Долуди, навчання проходитиме у вільний від роботи час на базі Центру соціальних програм РУСАЛу. Для учасників клубу головне завдання — систематичне відвідування занять і сумлінне виконання домашніх завдань. У цьому випадку їх очікує здача іспитів і перехід на наступний рівень.

Адміністрування програми здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button