Общество

Маршруткам №12 поручили ходить чаще в вечернее время

Напомним, мы писали о жалобе жительницы Корабельного района на плохую работу в вечерние часы маршруток №12: «Я простояла на конечной «Автовокзал» с ребенком 1 час 10 мин., в надежде, что вот-вот приедет маршрутка. Время (19.40 — 20.50), но к большому сожалению мне пришлось взять тяжелые сумки и ребенка и по темноте идти на другую маршрутку. А очередь в человек 70 — продолжали стоять!»

Сегодня, 19 августа на сайте мэра опубликован ответ Романа Олександровича Васюкова (заместителя мэра по вопросам транспорта, связи и предпринимательству) на данную жалобу:

«На доручення міського голови на Ваше звернення щодо незадовільної роботи міського автобусного маршруту № 12 повідомляю, що управлінням транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради проведено перевірки планової кількості та дотримання графіку руху міського автобусного маршруту загального користування № 12.

За результатами перевірок встановлено, що пасажирські перевезення на зазначеному маршруті здійснюються згідно графіку руху. Інтервал руху між автобусами в середньому не перевищує 20 хв., але у вечірній час інтервал руху збільшується згідно існуючого пасажиропотоку.

Враховуючи вищевикладене керівництву підприємства-перевізника МПП «ТФТ», яке здійснює пасажирські перевезення на вищевказаному маршруті, надане доручення щодо вжиття термінових заходів для поліпшення якості перевезень на маршруті № 12 та зменшення інтервалу руху у вечірній час».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button