Общество

На вулиці Айвазовского виникла пожежа через залишену на плиті їжу

4 вересня о 17:40 до оперативно-диспетчерської служби МНС України у Миколаївської області від мешканки однієї з квартир житлового будинку по вулиці Айвазовського, 3 міста Миколаєва надійшло повідомлення про пожежу у квартирі сусіда.

Як виявилось, 47-річний чоловік поставив варити їжу на газову плиту, а сам пішов спати в іншу кімнату. Через деякий час сусідка відчула запах диму та горілого і відразу викликала пожежних. У момент виникнення пожежі господар знаходився в квартирі один. За сигналом тривоги на місце події виїхало 3 відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою висувної драбини бійці МНС через балкон на 5-му поверсі потрапили до квартири та вже о 18:05 ліквідували пожежу. Причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів. Площа пожежі становила 0,1 квадратних метра.

ТУ МНС звертається до громадян: будьте пильні та обережні. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті, в тому числі правил експлуатації газових приладів. Пам’ятайте, у жодному разі не можна залишати відкритий газ, якщо ви йдете з дому, закривайте вентилі на газових трубах. Коли готуєте їжу, у жодному разі не залишайте її без нагляду, адже звичайний обід може призвести до невідворотних наслідків. Бережіть себе та свою оселю!

ТУ МНС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button