Общество

М.Матіюк: «Наша школа – найкращий корабель, який був побудований заводом «Океан»

11 вересня, у вівторок, в Корабельному районі, у школі № 1, що носить ім’я Олега Ольжича, з нагоди «комплексного ювілею»: 105 роковин від дня народження Олега Ольжича, 15 років з присвоєння школі його імені, 75-літнього ювілею Миколаївської області, 60-річчя спуску на воду першого судна, збудованого на заводі «Океан», та 40-ї річниці введення на заводі одного з найбільших в Європі сухого доку, відбулася урочиста лінійка та відкриття великого макету цього сухого доку та школи, від першої до останньої цеглини збудованої силами та коштами «Океану».

В якості почесного і завжди бажаного гостя в школу був запрошений Герой України, Микола Романчук – людина, яка протягом 15 років керувала найсучаснішим суднобудівним заводом України:

Rom

Вітаючи учнів та вчительський колектив, Микола Павлович підкреслив, що можна бути непосидющим, інколи неслухняним, але завжди треба пам’ятати: навчання не закінчується ніколи, а знань не буває забагато. Наводячи свій власний приклад, М. Романчук розповів, як він, почавши з рядового суднобудівника, зрештою став Генеральним директором, справжнім Корабелом.

Директор школи, Микола Матіюк, підкреслив, що завдяки таким людям, як М. Романчук, як його попередник на посту Генерального директора заводу, покійний Нодарій Чантурія, який, власно, і побудував цю школу, наші діти можуть отримувати сучасну освіту, а відтак – перспективне майбутнє.

{gallery}2012/09/12/1{/gallery}

По матеріалам прес-служби Політичної Партії «Фронт Змін»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button