Общество

У вересні oпoзиція перегляне кaндидaтypи мaжopитapщиків - Baдим Mepікoв

Лідер Об’єднаної опозиції «Батьківщина» в Миколаївській області Вадим Меріков: «Приблизно в середині вересня ми обов’язково проведемо всебічний моніторинг та зважимо шанси кандидатів на кожному окрузі»

Таку заяву керівник виборчого штабу Об’єднаної опозиції в Миколаївській області зробив під час зустрічі з журналістами миколаївських друкованих та електронних ЗМІ, яка відбувалася в рамках візиту народного депутата Андрія Шевченка на Миколаївщину.

— Ми не маємо права програти ці вибори, бо це означатиме, що ми, патріотичні та демократичні сили, остаточно програємо нашу країну, нашу незалежність, наші права та свободи, — пояснив він. – Тому приблизно в середині вересня ми проведемо всебічний аналіз шансів усіх кандидатів, які висуваються в нашій області – і тих мажоритарників, що є висуванцями від «Батьківщини», і само висуванців. — Цілком може статися, що, скажімо певний незалежний мажоритарник має більше реальних шансів отримати підтримку виборців на своєму окрузі, ніж наш кандидат. Тоді ми будемо приймати рішення: можливо, корисніше для спільної справи буде підтримати такого незалежного самовисуванця, ніж відтягувати й нього голоси, продовжуючи агітувати за нашого кандидата, навіть, якщо він не користується авторитетом на даному окрузі.

Це дуже важлива та відповідальна справа, і поки що неможливо нічого сказати напевно. Проте, в цілому, така позиція у нас є, і Центральний виборчий штаб нас в цьому цілком підтримує.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button