Общество

У Корабельному затримали хлопця, який вирвав з рук жінки сумку

Співробітники Батальйону патрульної служби міліції, здійснюючи патрулювання Корабельного району м. Миколаєва, отримали від оперативного чергового повідомлення про те, що невідомий вирвав з рук жінки сумку.

По «гарячих слідах» правоохоронці затримали зловмисника, 21-річного мешканця Жовтневого району, та доставили до райвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що чоловік причетний не тільки до скоєння пограбування, але й крадіжки: до міліції надійшла заява від працівника лікарні про те, що з її кабінету невідомий викрав сумочку, в якій знаходилися гроші та ювелірні вироби.

Як з’ясувалося, хлопець зайшов до приміщення лікарні та, блукаючи коридорами, помітив, як жінка вийшла з кабінету й не зачинила двері на ключ. Зазирнувши всередину, та побачивши, що там нікого не має, він поцупив її сумочку, залишену на стільці без нагляду.

Встановлюється причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України («Грабіж»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button