Общество

Кульбакінський аеродром використовують літаки, що тушать пожежу в Херсоні

10 серпня на території Корсунського та Копанівського лісництв у Цюрупинському районі Херсонської області продовжується гасіння осередків пожежі із одночасним залученням максимально необхідної кількості наземних і авіаційних сил.

Протягом дня з військового аеродрому Кульбакіно військової частини А 4465 трьома пожежними літаками МНС України (АН-32П) здійснено 26 скидів води для гасіння лісової пожежі з повітря, загальним об’ємом 176 кубічних метрів.

Станом на 15:00 годину 10 серпня 2012 року, за даними міжвідомчого оперативного штабу, завдяки вжитим заходам вдалося зупинити поширення вогню, здійснити його локалізацію та зняти загрозу для населених пунктів. Ситуація повністю контрольована.

За рішенням керівництва штабу підрозділи від ТУ МНС України у Миколаївській області о 17:00 годині розпочали передислокацію з с. Великі Копані до лісового масиву Корсунського лісництва Цюрупинського району Херсонської області для продовження гасіння окремих осередків пожеж. О 18:25 підрозділи прибули до місць призначення.

Станом на 17:00 годину 10 серпня у Копанівському лісовому господарстві вогнем знищено 490 га лісу, у Корсунівському лісовому господарстві – 790 га лісу. Ліквідація пожежі триває.

Читачі нашого сайту вислали нам фото заходу на посадку літаків на Кульбакінському аеродромі для дозаправки пальним.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button