Общество

В Корабельному затримали двох крадіїв супермаркетів

Не всі відвідувачі супермаркетів вважають необхідним розраховуватися за товар. Деякі з них бажають винести їх непомітно, сподіваючись на те, що їхній вчинок залишиться без уваги. Але, зазвичай, все складається зовсім навпаки. Помітивши злодіїв, адміністрація торгівельного центру одразу ж викликає міліцію, яка й затримує крадіїв, так би мовити, «на гарячому».

Так, в м. Миколаєві на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з одного із місцевих супермаркетів, що знаходиться під охороною ДСО.

Прибувши на місце події, співробітниками міліції було затримано чоловіка, який намагався непомітно винести продукти харчування на суму близько 230 гривень. Ним виявився непрацюючий 29-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

Наступного ж дня близько 16.00 год. на пульт централізованого спостереження ДСО надійшло сповіщення про спрацювання сигналу «Тривога» ще з одного супермаркету міста. На місці події правоохоронці затримали непрацюючого 41-річного місцевого мешканця, «здобиччю» якого стали промислові товари та продукти харчування на суму близько 470 гривень.

Наразі крадії доставлені до Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками ст. 185 КК України (Крадіжка).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button