Общество

В Широкій Балці запалав газовий балон, внаслідок постраждала людина

23 липня о 16:10 до оперативно-диспетчерської служби Територіального управління МНС у Миколаївській області надійшло повідомлення про пожежу перекриття неексплуатуємої будівлі по вулиці 295-ї Стрілкової дивізії міста Миколаєва. До місця виклику було направлено два відділення самостійної державної пожежної частини №8 по охороні Корабельного району. Протягом лічених хвилин рятувальники ліквідували загоряння, площа якого склала 1 квадратний метр.

З’ясувалося, що двоє чоловіків перекривали дах будівлі. Внаслідок порушення правил пожежної безпеки при проведенні газозварювальних робіт запалав газовий балон. Один з чоловіків, який у той момент стояв з підвітряного боку, отримав опіки рук 2-3 ступеню 12% тіла та був госпіталізований до опікового відділення міської лікарні. Після надання медичної допомоги чоловіка направили на амбулаторне лікування.

Територіальне управління МНС у Миколаївській області попереджає! Проводячи будь-які вогневі роботи, дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Обов’язково на місці проведення вогневих та газозварювальних робіт повинні бути первинні засоби пожежогасіння, місце проведення таких робіт повинно бути очищене від горючих матеріалів у радіусі 5 метрів та захищене металевим екраном. Пам’ятайте, у разі дотримання цих нескладних правил Ви попередите виникнення пожежі та збережете власне здоров’я.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button