Общество

На Металургів з 6-го поверху ледь не випала дитина, поки мати сиділа у барі

Звичайна квартира має безліч потенційних небезпек для дітей: ріжучі та колючі предмети на кухні, електроприлади, газ, тощо. У даний період, коли спекотна погода, у квартирах відкриваються вікна, не треба забувати, що вони також становлять загрозу життю. Не одноразово у засобах масової інформації ми чули про випадки випадіння та загибель малолітніх дітей з вікон.

Так, 10 липня о 22:05 на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини №8 надійшло повідомлення від працівників міліції про те, що з вікна квартири на 6 поверсі житлового будинку по вул. Металургів, 36 м. Миколаїв перехилилась дитина 4 років.

В ході з’ясування обставин, стало відомо, що дитина була у дома сама, а мати кудись пішла.

Прибувши на місце події рятувальники прийняли рішення піднятися по автодрабині до дитини. Але цього не довелося робити, оскільки працівники правоохоронних органів знайшли мати, яка знаходилась поруч у барі «Валентина».

Територіальне управління МНС у Миколаївській області попереджає: батьки, будьте пильними та уважними . В жодному разі не залишайте дітей самих у дома. Адже, саме Ви відповідаєте за життя та здоров’я Ваших діточок. Бережіть найголовніше у Вашому житті — дітей!

Нагадуємо, ми писали про трагедію в Корабельному, коли з вікна п’ятого поверху випала 4-річна дитина.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button