Общество

Завод Океан - найбільший боржник - майже 1 млн грн

З метою контролю питань за дотриманням зобов’язань по своєчасності та повноти сплати податків, погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат, районна комісія з питань забезпечення своєчасної та повної сплати податків, погашення заборгованості заробітної плати, пенсій, стипендій та ін. виплат протягом звітного періоду провела 6 засідань, де розглядалися результати фінансово – господарчої діяльності, виплат у соціальні фонди та додержання графіку погашення заборгованості з заробітної плати 9 підприємств – боржників та 3 фізичних осіб – підприємців – боржників з 58 запрошених.

За інформацією управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі станом на 1 червня 2012 року загальна сума заборгованості становить 1726,21 тис. грн., в тому числі заборгованість по страховим внескам становить -138,90 тис. грн., по фінансовим санкціям 84,20 тис.грн., по пені-27,80 тис. грн., 1475,40 — заборгованість єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Заборгували до Пенсійного фонду України 141 платників, з них 20 — юридичних та 121 — фізичних осіб — суб’єктів підприємницької діяльності. На цих підприємствах працює майже 1000 застрахованих осіб, котрим на сьогодні не можуть бути зараховані до страхового стажу періоди роботи, за які не сплачені внески.

Найбільшими боржниками є ПАТ Миколаївський суднобудівний завод «Океан» — 985,60 тис.грн. ,МЖК ПП «Вітовка» (Малюк Віктор Анатолійович) -18,40 тис. грн., ТОВ «Океанпромсервіс» (Кучеренко Костянтин Георгійович) -89,00 тис. грн..

Комісією здійснюється постійна звірка даних щодо заборгованості заробітної плати, єдиного внеску та інших соціальних виплат підприємств, установ, організацій та підприємців в Корабельному районі з управлінням Пенсійного фонду України в Корабельному районі, Державною податковою інспекцією Корабельного району, Управлінням праці департаменту праці та соціального захисту населення, Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, Корабельною міжрайонною дирекцією Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та адміністрації Корабельного району .

До прокуратури Корабельного району постійно надсилалися листи з проханням сприяти відвідуванню вищезазначеної комісії керівниками підприємств-боржників, які постійно ігнорують запрошення на засідання комісії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button