Общество

У Корабельному районі чоловік намагався угнати авто

До чергової частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» звернувся місцевий мешканець з повідомленням про угон його автомобіля марки «Москвич». Аналогічна заява про угон автомобіля «Жигули» надійшла до Корабельного райвідділу міліції.
Того ж дня правоохоронцями був затриманий 53-річний чоловік, який зізнався у скоєнні даного злочину. Як було з’ясовано, вночі він повертався з гостей додому. Побачивши в одному з дворів автівку, він вирішив на ній покататись. Відчинивши дверцята за допомогою викрутки, чоловік забрався до салону. Але завести машину та проїхати йому вдалось лише 30 метрів – авто затихло. Невдалу спробу він вирішив повторити з іншим автомобілем, який побачив у сусідньому дворі. Але й вона закінчилась провалом, — цього разу його помітили господарі та викликали міліцію.
За даним фактом слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 289 КК України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»). Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

джерело: ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button