Общество

В Корабельному районі жертвою шахрайки-цілительниці стала молода дівчина

Найчастіше в полон шахраїв, так званих «цілителів», потрапляють люди похилого віку та молоді дівчата. Саме ця категорія населення найбільш уразлива й піддається впливу з боку аферистів. Обираючи жертву, вони починають «грати» на її страхах, відчаї та хвилюваннях за життя близьких та рідних людей.
Так, до Корабельного райвідділу міліції звернувся 40-річний місцевий мешканець з заявою про те, що його 18-річна донька стала жертвою шахрайських дій.
Дівчина розповіла правоохоронцям, що вранці 21 червня 2012 року на вулиці до неї підійшла невідома жінка і сказала, що на її рідних наслано прокляття і найближчим часом з ними станеться лихо. Щоб цього не трапилось, жінка запропонувала свою допомогу. Для зняття порчі дівчині необхідно було зібрати вдома всі цінності та, загорнувши у хустку, передати незнайомці. Налякана молодиця винесла з квартири всі золоті вироби і віддала провидиці.
Співробітники міліції проводять заходи щодо встановлення та затримання зловмисниці.
Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не довіряти незнайомим особам, які говорять, що знають Ваших родичів, які нібито потрапили у біду або пропонують свою допомогу у знятті порчі чи прокляття. Не вагаючись телефонуйте своїм близьким, щоб перевірити достовірність цієї інформації. В разі, якщо Ви або Ваші близькі стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення міліції або за телефоном «102».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button