Общество

Танцювальний флеш-моб від РУСАЛу на підтримку збірної України з футболу

Україна переможе! Ми їй в цьому допоможемо!

Під таким гаслом у Корабельному районі міста Миколаєва, навпроти торгівельного центру «DEPO’t», відбувся танцювальний флеш-моб на підтримку збірної України з футболу. Учасниками заходу стали дітлахи з клубу літнього відпочинку, що діє на базі ЦСП компанії РУСАЛ.

Маленькі вболівальники впевнені – моральна підтримка вкрай необхідна нашим гравцям, напередодні відповідального матчу зі збірною Англії.

У клубі літнього відпочинку дітлахи впродовж дня займаються і танцями, і співом, ставлять різноманітні сценки, грають у розвиваючі та спортивні ігри. Кілька днів біля 30 малюків ретельно готувались до цього заходу.

Ілона Борис, вихователь з розвитку особистості, вважає, що у ранньому віці важливо розвивати у дітей психологічні навички, у тому числі вчитися не боятися публічних виступів. Тому це друге завдання організованого флешмобу.

Наталя Рябцева, постановниця танців, студента ЧДУ ім. П.Могили: «Все добре пройшло, дітям сподобалося. Вони довго чекали цього дня, щоб батьки побачили їх талановитість. Сподіваємось, що моральна підтримка вболівальників стане у нагоді нашій збірній 19 червня під час матчу із суперником. І вони таки за нашої допомоги переможуть».

Функціонування клубу літнього відпочинку здійснюється Фондом «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні» в рамках пілотної дитячої програми.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button