Общество

У Корабельному людина залишилася без речей, не зачинивши автомобіль

Забігши на хвилину до магазину, 31-річний місцевий мешканець необачливо залишив свій автомобіль незачиненим. А повернувшись, побачив, що з переднього сидіння зникла його сумка з грошима. Розгублений господар звернувся до Корабельного райвідділу міліції.

Співробітники карного розшуку відшукали злочинця. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців. В той момент, проходячи повз машини, він з першого погляду зрозумів, що вона незамкнена та у нього є можливість щось викрасти, що й зробив. Хлопець швидко відчинив передні дверцята, схопив сумку та зник. Наразі перевіряється причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території міста.
Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.
Шановні громадяни! Ніколи не залишайте свої речі без нагляду, якщо Ви не впевнені у їх збереженні. Навіть декілька хвилин втрати пильності можуть дати можливість зловмисникові почати діяти. Якщо Ви стали жертвою злочину, негайно звертайтесь до найближчого відділення міліції або за телефоном «102».

джерело: ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button