Общество

Руководители района (1973-2012)

Источник: www.niklib.com

За легендарним народним головою Корабельного виконкому Білим Віктором Олександровичем, що починав розбудову адміністративної одиниці Корабельний район з нуля, район очолювали: Віктор Степанович Калінін, Валентин Миколайович Лебеденко, Валерій Миколайович Валецький, Юрій Володимирович Качан, Анатолій Олександрович Худяєв, Микола Павлович Ворона.

В.О. БІЛИЙ
голова райвиконкому у 1974-1983 рр.
В.С. КАЛІНІН
голова райвиконкому у 1983-1988 рр.
В.М.ЛЕБЕДЕНКО
голова райвиконкому у 1988-1991 рр.

 

В.М. ВАЛЕЦЬКИЙ
голова районної раді народних депутатів
у 1991-1994 рр.
Ю.В.КАЧАН
голова районної раді
народних депутатів
у 1994-1998 рр.
width=150
А.О.ХУДЯЄВ
голова райвиконкому
у 1998-2000 рр.
М.П.ВОРОНА
голова райвиконкому
у 2000-2002 рр.

Всі вони, в переважній більшості, вихідці з заводу «Океан», змінюючи один одного на посту голови, продовжували гідно втілювати в життя справи, розпочаті своїми попередниками, ні разу не відхилившись від заданого курсу. Їм, судячи з розповідей, дуже везло на хороших вчителів і наставників, істинних однодумців і патріотів району, що також залишили своє добре ім`я в пам`яті старожилів та добрих справах.
Це – М.В.Бобирєв, Ю.В.Попович, Н.І.Порошина, Г.М.Токарєва, В.К.Новожилов, Н.І. Дьяченко та багато інших.

Під керівництвом цих неординарних людей район переживав злети і падіння, розквіт і занепад з об`єктивних причин, але прагнення втримати на рівні економіку, ніколи не перешкоджало виявленню чуйного піклування про людей праці, ветеранів, пенсіонерів, дітей.

Сьогоднішній керманич Корабельного – голова адміністрації Корабельного району виконкому Миколаївської міської ради Устенко Володимир Ілліч. На цьому посту він вже солідний термін – 10 років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button