Блоги

Суд вкотре визнав - Вадатурський незаконно «поімєл» ділянку в лісі «Маяк». Але мультиміліонер "вчепився в неї зубами"

12.03.2018 року Корабельний районний суд міста Миколаєва (суддя Селіщева Л.І.) визнав незаконним відведення земельної ділянки у лісі «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе» на берегу лиману у Корабельному районі) у справі, де фігурантом є власник надприбуткового агробізнесу «Нібулон» Вадатурський Олексій Опанасович.

У ході розгляду з’ясувались цікаві подробиці. Земля була відведена власнику «НІБУЛОНа» Рішенням Миколаївської міської ради 14.03.2008 року з формулюванням: «За рахунок земель ДП «Миколаївське лісове господарство….» за «безцінь» (кожний громадянин має право на 10 соток безкоштовно для побудови житла). Але ліс не був у власності міста взагалі. Навесні — початку літа 2014 року починаються та набувають широкого розголосу протести майданівців за повернення лісу «Маяк» у власність Держави. 22 липня 14-го Вадатурський «раптово продає» землю за адресою пров. Менделєєва, 23 громадянину Шляховському О.С., хоча на офіційному сайті «НІБУЛОН» визнає, що це ліс, і каже, що відмовляється від нього. По досвіду інших багаточисельних справ «ліс Маяк», звучала інформація про ринкову перепродаж аналогічних ділянок, в зазначеному місці, за 20-30 тисяч доларів США.

Незважаючи на свої заяви Вадатурський О.О. не заспокоюється, вважає, що все було «по понятіям», подає апеляцію. Розгляд відбудеться 05.06.2018 року об 11-00 год. у Апеляційному суді Миколаївської області по вул. Садова, 2а. Запрошуємо патріотів для громадського контролю.

Деякі сторінки апеляційної скарги:

Попередні дописи по темі:

Николаевский бизнесмен Вадатурский заявил, что отказался от строительства на «Маяке», когда узнал, что там сосновый лес

Землю на «Маяке» Алексей Вадатурский получил незаконно, — решение одесского суда. ВИДЕО

Вадатурський хоче «пошити у дурні» громадськість?

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button