Блоги

Вадатурський хоче «пошити у дурні» громадськість?

25.05.2017 року в Корабельному районному суді (суддя Селіщева Л.І.) продовжився розгляд справи з незаконного відведення землі в рекреаційній зоні урочища «Маяк» («Жовтневе»). Її фігурантом є власник агробізнесу «Нібулон» Вадатурський Олексій Опанасович.

На засідання прийшла громадськість. Мене ще раніше було залучено до розгляду цієї судової справи у якості третьої особи, тож я надав суду копію публікації від 4 серпня 2014 р. на офіційному сайті «НІБУЛОН» під назвою «Земельна ділянка за адресою провулок Менделєєва, 23 у Миколаєві не належить ані Олексію Вадатурському, ані членам його родини», де наводились його слова:

«….коли члени моєї родини, які відвідали це місце, повідомили мені, що це ліс…».

 

У публікації є фотографія ділянки, на якій ростуть хвойні дерева. Але представник Олексія Опанасовича, Дмітрієва Т.В. продовжила доказувати, що ділянка не відноситься до лісового фонду.

У ході розгляду з’ясувались цікаві подробиці.

Земля була відведена власнику «НІБУЛОНа» Рішенням Миколаївської міської ради 14.03.2008 року з формулюванням: «За рахунок земель ДП «Миколаївське лісове господарство….». Навесні — початку літа 2014 року починаються та набувають широкого розголосу протести громадськості за повернення лісу «Маяк» у власність Держави. 22 липня 14-го Вадатурський раптово продає землю за адресою пров. Менделєєва, 23 громадянину Шляховському О.С.

Які можливі варіанти напрошуються? Вадатурський «продав майно» Шляховському, щоб ускладнити повернення ділянки у державну власність? Чи, може, проблемна ділянка (яку вже було зрозуміло, що будуть відсуджувати) була продана «цапу відбувайлу» за реальні гроші?

Наразі наступне засідання по справі відбудеться 05.06.2017 року о 09-00 год.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button