Блоги

Самозабудовники захоплюють коштовну народну землю. Досить!

 

 

19.10.2018 року активісти та ветерани війни на Сході прийшли на сесію Миколаївської міськради з ціллю донести, що треба зупинити хитрі схеми самозабудовників, які наживаються на миколаївцях. А ця проблема вже багато років, як набула масштабів епідемії.

Ветерани з активістами на сесії в міськраді

Ветеран війни Марк Дорошенко виступив з трибуни перед мером та депутатами, висвітливши болючу тему.

Влада дала деякі обіцянки, подивимося виконання.

Прикметно, що самозабудову «підтримує» депутат міськради від «ОпоБлоку» Кучеревська. Саме «регіонали» перефарбовані та не перефарбовані багаторічні чемпіони з дерибану миколаївської землі.

Є відпрацьована багаторічна схема. Спритники захоплюють надкоштовну землю міста, будуються, а потім «узаконюють» самозабудову через сесію міськради, або суд.

Тут мова йде про прибудинкову теріторію (зелену зону) по вул. Миколаївській, 15-17. Ринкова вартість діляночки в тому місці — десятки тисяч доларів. А землю захоплюють практично задармо. Державні та міські органи не сильно ворушаться, вимушені боротися активісти. От реально землю міста розтаскують, а «органи» чи в долі, чи їм пофігу?

І землі простим людям та ветеранам не має. І головне — більшості теж чомусь байдуже, досидяться коли висмикнуть землю з під їх м’яких диванів, з яких вони не хочуть вставати.

Передісторія:
Зухвало «подаруй» людям самозабудову

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button