Апеляція підтвердила протизаконність «антинародного зонування». Переможний натиск майданівців, «кіборгів», ветеранів, прокуратури

 

30 січня 2018 року відбулося заключне засідання Одеського апеляційного адміністративного суду з розгляду апеляційної скарги Миколаївської міської ради. Попереднє засідання відбулось 16.01.2018 року:

Миколаївці та одесити б’ються проти
«земельної афери сторіччя». Разом – СИЛА!

Підтримати інтереси громади, з Миколаєва прибула група активістів на чолі з лідером «Комунальної самооборони» І. Дерев’янко. Крім нього в Одесу приїхали: члени «Асоціації учасників і інвалідів АТО» О. Обуховскій, «герой-кіборг» Г. Влачіга, активісти «Соціально Національної Асамблеї», координатор обласної організації «РУХУ НОВИХ СИЛ» І. Фінкельштейн, небайдужі миколаївці. І як зазвичай, підтримати сусідів прийшли активісти «Самооборони Майдану Одеси».

Захищати інтереси миколаївських латифундистів і корупціонерів приїхала група з чотирьох чоловік на чолі з юристами Миколаївської міськради І. Смородіновим та В. Татаріновим. Питання. Звідки така марнотратність на відрядження, за рахунок грошей платників податків?

Розгляд справи продовжила судова колегія в складі: головуючої Т. Танасогло, суддів Д. Запорожана і Т. Яковлева. Інтереси Держави представляв прокурор Пашаєв.

Судовий розгляд не залишив й тіні сумніву, що «зонінг» проведений на догоду певній групи осіб, що вже захопити колосальні території міста і має намір «додеребанити» сквери, парки і прибережні зони, що лишились у народній власності. Все це всупереч Генеральному плану забудови, Водному та Лісовому кодексу. Територію під парками і скверами «хитро» об’єднали з ганделиками, «рюмочними», АЗС, іншою забудовою. Причому «інородні вкраплення» в рекреаційних зонах значно менші самих площ рекреації, але саме на ґрунті такого документального об’єднання парки, сквери, береги переводяться у землі торгівлі, автозаправок, будівництва тощо. В деяких місцях міськрада намагається створити вигляд, що робить добро та «узаконює» споруди, які знаходяться там де їх не повинно бути. От і весь секрет та механізм шахрайства під назвою «антинародне зонування».

Адвокат-правозахисник О. Скотников, що представляв інтереси громади, в дебатах, каменя на камені не залишив від доводів представників миколаївської влади і з великим схваленням був сприйнято, присутніми в залі.

Скотников О.

В результаті Одеський апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Миколаївського окружного адміністративного суду, яким було визнано незаконним план зонування території Миколаєва, а апеляційну скаргу «слуг народу», які поки знаходяться в Миколаївській міській раді, залишив без задоволення.

Вердикт суду в залі зустрінули бурхливими оплесками та вигуками «Слава Україні!».

Вердикт суду

Варто зазначити, що буквально через годину після оголошення вердикту суду в засобах масової інформації, що підконтрольні колишнім «регіоналами» і нинішнім так званим представниками «Опозиційного блоку», почалась істерія. Деякі особи спробували звинуватити суддів в непрофесіоналізмі, а самі депутати «ОпоБлока» в паніці, окрім того, що їх керманичі та поплічники під слідством по чисельним справам щодо корупції, так ще й суд їх позбавив їх можливості дери банити землю міста.

Коротко нагадаємо про негатив “антінародного” зонування: Мова про БАГАТО МІЛІОНІВ грошових знаків, саме така ринкова вартість сотен гектар рекреаційних зон (лісів, парків, скверів, зелених зон, берегів річок). «Антинародний зонінг» змінює їх функціональне призначення з рекреаційного на інший (наприклад на торгівельний). Згідно законодавства, рекреаційні зони у державній власності, всі громадяни мають вільний до них доступ, приватизація їх заборонена. Зміна призначення дозволяє їх “прихватизувати” у приватні руки. Міліони народних грошей попадають одиницям, а перед носом більшості виростають огорожи, замість парків АЗС, до води не вийти, дітям лишається гуляти на роздовбаному асфальті…. Також надавалась можливість латіфундистам “узаконити” те, що раніше було захоплене у протизаконний спосіб.

Деякі попередні дописи по темі:

Земельна афера сторіччя. Суд скасував антинародне зонування (ВІДЕО)

«Рандеву представника міськради та адвоката Пеліпаса під час суду у справі «земельної афери сторіччя»»

Суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження щодо Миколаївської міськради

“Зонування” Миколаєва – антинародне і на користь “дерибанщикам”

Миколаївська міська рада практично визнала протизаконність «зонування» Миколаєва, але в суді стверджує протилежне

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко І.А.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button