Пригоди

Двоє чоловіків на автомобілі розстріляли собак і втекли з місця злочину

У селі Чагор, що на Чернівецькій області, двоє невідомих чоловіків вчинили акт жорстокого поводження з тваринами — вони розстріляли двох собак прямо з автомобіля та втекли. Інцидент стався ще 28 вересня, проте повідомлення до поліції надійшло лише 3 жовтня від місцевої жительки, яка стала свідком злочину.

Представниця Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області, Кароліна Маришева, розповіла, що жінка повідомила про те, що бачила, як двоє чоловіків у авто відкрили вогонь по собаках. Постріли виявились смертельними для тварин, і врятувати їх не вдалося.

Правоохоронці вже оглянули місце події, вилучили записи з камер відеоспостереження та наразі здійснюють процесуальні дії для встановлення осіб, причетних до злочину.

Зоозахисна організація UAnimals також відреагувала на ситуацію, повідомивши, що за допомогою рентгену у тілах убитих собак виявили кулі та предмети, схожі на дріб. Крім того, є відеозапис злочину, а також контакти власника автомобіля, на якому зловмисники втекли. Місцеві волонтери разом із сусідами вже подали заяву до поліції, щоб притягнути злочинців до відповідальності.

На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею “Жорстоке поводження з тваринами” (ч. 1 ст. 299 КК України). Злочинцям загрожує до трьох років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button