СуспільствоТема дня

Став відомий маршрут омріяного тролейбуса в Корабельний район

Виконком затвердив новий тролейбусний маршрут до Корабельного району: як курсуватиме транспорт

Цей материал також доступний

25 вересня 2024 року члени виконкому Миколаївської міськради ухвалили рішення про впровадження нового тролейбусного маршруту, що зв’яже центр міста з Корабельним районом. Це важлива подія для місцевих жителів, адже питання транспортного сполучення з цим віддаленим районом давно викликало занепокоєння.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту Олег Кукса, новий маршрут пролягатиме через такі ключові локації:

  • ЖД вокзалвул. Новозаводська
  • просп. Миру
  • вул. Космонавтів
  • просп. Богоявленський
  • просп. Корабелів
  • Кінцева зупинка – вул. Айвазовського.

Маршрут діятиме в обох напрямках, що значно полегшить пересування для мешканців та гостей Корабельного району.

Члени виконкому одноголосно підтримали цю ініціативу. Раніше маршрут був протестований, про що повідомляв мер Олександр Сєнкевич.

Мешканці Корабельного району з обережністю очікують обіцяний тролейбус: обіцянки тривають понад 30 років

Корабельний район, який вже понад кілька десятиліть страждає від браку належного транспортного сполучення з рештою Миколаєва, знову отримав надію на запуск тролейбусної лінії. Але мешканці ставляться до цієї новини з обережністю, адже попередні обіцянки так і не були виконані. Вже більше 30 років обговорюються плани щодо покращення транспортної ситуації в районі, але досі вона не змінилася на краще.

Останні два роки справді подарували надію: з’явилася можливість запуску тролейбусів з автономним ходом, що не потребують дорогої та тривалої процедури прокладання нових контактних ліній. Сім нових тролейбусів вже надійшли до Миколаєва, однак жоден з них поки не курсує до Корабельного.

Додатково є серйозна проблемавідсутність зарядної станції для автономних тролейбусів у самому Корабельному районі, що гальмує запуск нового маршруту.

Нагадаємо, раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Маршрут затребуваний і я думаю, багато кого задовольнить, бо в цю сторону громадського транспорту немає. Треба ще з Корабельного району на 13-лінію(Дубки)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button