Пригоди

Трьом чоловікам, які продавали ртуть у Миколаєві, загрожує до 10 років тюрми

Обвинувальний акт скерували до суду

Цей материал також доступний

У травні слідчі слідчого управління обласного главку поліції спільно зі співробітниками Управління СБУ в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили трьох осіб, які збули отруйну речовину, а саме ртуть.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 69-річна мешканка Львівської області та двоє чоловіків 54-х та 64-х років з Херсонщини за попередньою змовою хотіли збути майже кілограм ртуті металевої. Домовившись із покупцем, чоловіки прибули до Миколаєва та одразу після отримання 800 тисяч доларів за товар, були затримані поліцейськими, а їх спільниця – за місцем мешкання у Львівській області.

У ході обшуків у затриманих виявили грошові кошти, які зловмисники отримали за продаж отруйної речовини та чорнові записи.

Тоді ж усіх фігурантів слідчі поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили їм про підозру за ч. 4 ст. 321 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів».

Нині слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду та прийняття рішення згідно з нормами чинного законодавства.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button