Суспільство

Термін дали - крути педалі: "слуга народу" запропонував осудженим добувати електроенергію на велотренажерах

Нардеп зареєстрував "креативний" законопроєкт

Цей материал також доступний

Народний депутат від “Слуги народу” Сергій Гривко зареєстрував законопроєкт, який пропонує скорочувати терміни ув’язнених за генерування електроенергії через велогенераційні установки.

“Його концептуальна суть проста. Мотивувати 50 тисяч в’язнів генерувати електроенергію через велогенараційні установки. Якщо впродовж місяця вони будуть виконувати норми визначені Міністерством юстиції, то термін ув’язнення зменьшиться на 3 дні, але не більше 10 місяців в рік. Тобто за рік в’язень може зменьшити на 30 днів термін ув’язнення. Що вплине прямо на економію щодо його утримання – приблизно до 8% (до 200 млн в грн)”, – зазначив сам Гривко.

За його словами, цим законопроектом він показує альтернативні можливості для наповнення енергетичної системи, які можливо імплементувати у активний спорт, спортивні зали та інші структури.

“Було б круто побачити тренажерний зал, який генерує електроенергію”, – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Какие же слуги редкие [censored] !!!!!!!!! Вот допустим , хорошо , пусть заключенные крутят педали , а закупить тренажеры , а куда эта энергия будет поступать , типа аккума , это же сумашедшие деньги , когда отобьется кручение ?????? Через 50 лет ????????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button