Пригоди

Миколаївські поліцейські затримали херсонського воєнкома, що вимагав $4500 хараба за зняття з обліку

Разом із ним затримали посередника

Цей материал також доступний

Миколаївські поліцейські затримали посередника та керівника одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Херсону на вимаганні та отриманні хабара у 4500 доларів за зняття із військового обліку, про що повідомляє Головне управління Національної поліції України в Миколаївській області.

Викрили схему та припинили злочинні дії зловмисників слідчі слідчого управління обласного главку поліції спільно із співробітниками УСБУ в Херсонській області за процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 53річний херсонець за попередньою змовою із 43-річним керівником одного з ТЦКтаСП в м. Херсоні вимагали грошові кошти від громадянина за зняття його з військового обліку.

За надання можливості військовозобов’язаному уникнути мобілізації, а також створення для цього завідомо фіктивних документів щодо непридатності чоловіка до військової служби та внесення завідомо неправдивих даних до офіційних паперів про виключення його з військового обліку фігуранти вимагали 4 500 доларів США.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button