ПригодиСуспільство

«Правоохоронні органи репутаційно знищують місто», - мер Миколаєва про обшуки підприємств

У правоохоронних органах із початком повномасштабної війни нічого не змінилося, у них так само є плани, показники. І щоб виконати ці плани, вони репутаційно знищують місто.

Про це в інтерв’ю Укрінформу заявив мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Він прокоментував обшуки на комунальному підприємстві “Миколаївелектротранс”.

– Взяти хоча б ситуацію, коли КП «Миколаївелектротранс» звинуватили у нібито розкраданні мобільних укриттів на зупинках громадського транспорту на суму 30 мільйонів гривень. На їхнє будівництво насправді пішло 15 мільйонів гривень, у нас є всі документи. Той, хто організував цей хайп, зайшов у тупий кут і думає, як із нього вийти.

– Загалом я помітив таку тенденцію: спочатку на наші комунальні підприємства йдуть нападки в деяких телеграм-каналах, потім приходять з обшуками, висуваються якісь підозри. Мало кого цікавить, що справи не розслідуються або розвалюються в судах через відсутність доказів. Усе це дуже погано впливає на наші стосунки з міжнародними партнерами, які нам багато допомагають, – розповів мер.

Нагадаємо, ДБР розслідує дві справи по діяльності КП «Миколаївелектротранс»: підозрюють розтрату при закупівлі укриттів та електроенергії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Менше крадіть. Ніяк не нажретесь, падли. І не буде до вас жодних питань!!! І цього бовдура ганебного час посадити за грати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button