СуспільствоТема дня

Миколаївці повинні мати п'ятиденний набір їжі та води про всяк випадок, - Сєнкевич

У разі небезепеки усі необхідні дії будуть оголошені централізовано

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич закликав жителів міста сформувати п’ятиденний набір харчування та води на випадок, якщо російські окупанти підірвуть Запорізьку атомну електростанцію, про що він розповів у коментарі “ПН”.

За словами Сєнкевича, питання стосовно евакуції населення у разі підриву Запорізької АЕС наразі обговорюється на рівні держави:

“Зараз готуються дії, які потрібно зробити, з огляду на те, який може бути рівень радіації. Напрямок евкуації буде залежати від рози вітрів, якщо такий вибух відбудеться. Знаючи рівень підготовки операцій росіян, вони будуть готуватись, навіть якщо вітер буде в напрямку росії”.

При цьому він додав, що у випадку евакуації міська влада буде займатись вивозом людей до глобального пункту евакуації. Також він завірив, що у разі небезепеки усі необхідні дії будуть оголошені централізовано.

“Але вже сьогодні можна сказати містянам, що вони повинні мати п’ятиденний набір харчування та води про всяк випадок. Це вже можна готувати, щоб він завжди був”, – додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button