СтаттіСуспільствоТема дня

На "швидкій" - до ресторану: як миколаївські медики використовують закордонну допомогу (відео)

Директор Миколаївського пологового будинку №3 Олег Іщенко використав автомобіль швидкої допомоги, переданий закладу як гуманітарка, щоб поїхати до ресторану на зустріч з колегою.

Журналіст «НикВести» побачив припаркований автомобіль швидкої медичної допомоги біля одного з ресторанів Миколаєва.

Оскільки дане авто за своїм зовнішнім виглядом схоже на ті, що доставлялися у місто як гуманітарна допомога, він вирішив з’ясувати, хто саме використовує даний транспортний засіб у такий спосіб.

Олег Іщенко

Як виявилось, «швидкою» не за призначенням користувався директор Миколаївського пологового будинку №3 Олег Іщенко. Будівлю закладу він покинув разом з головним лікарем міської лікарні №1, депутаткою Миколаївської міської ради від партії «Пропозиція» Марією Грачовою.

В коментарі журналісту він повідомив, що це було вперше, оскільки йому дуже треба було провести розмову з колегами, яка направлена на покращення якості медичного обслуговування в місті.

— В мене, на жаль, не було другого способу, щоб приїхати на якомусь другому транспорті. Тому в особистих я не користуюсь, — відзначив він.

Директор пологового додав, що керівник закладу може користуватися будь-якою машиною, якщо потрібно щось терміново зробити. Водночас, про що саме йшла мова у закладі Олег Іщенко відмовився розповісти.

— Слухайте, це я вже не можу вам сказати. Є якась частина, яку я вам не можу відповісти. Це особисте питання, розумієте? — сказав він.

— Ви журналіст, який представляє ЗМІ. Ви журналіст і хочете мене погано виставити. Розумієте, в мене авторитет, а ви хочете показати, що я такий поганий, сів на транспорт і поспілкувався з іншим колегою по нашим робочім справам? — додав Олег Іщенко.

Олег Іщенко також наголосив, що користувався каретою «швидкої» у робочий час та у «благих цілях», а на роботу він їздить велосипедом, тому й взяв машину.

— До 5 вечора в мене робочий час. У що сів, в тому й поїхав. Я на роботу їжджу на велосипеді, це знають всі у місті. Тому я не виправдовуюсь. Я просто чітко відповів, що це у благих цілях, повірте мені. Ми хочемо зробити, щоб медицина була краще. І якщо потрібно зустрічатись і вирішувати питання, які призводять до результату, коли жіночки будуть казати, що в нас самий класний пологовий будинок. Але якщо ми будемо висвітлювати, що директор сів і поїхав на машині… Люди різні, в залежності від того, як їх висвітлять. Якщо ми хочемо зробити щось класне, давайте робити це разом. Якщо хочете зробити щось погане, то нічого позитивного не буде. Але мій колектив відпрацював цю війну. Відпрацював якісно, надаючи допомогу всім. Але те, що я сьогодні вперше виїхав буде достатньо, щоб… — резюмував він.

Відзначимо, що автівка, яку зафільмували журналісти, була привезена з Європи у листопаді минулого року. Машина обладнана місцем для перевезення пацієнта та медичною апаратурою.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Здаеться відкрито сезон полювання на медиків, когось скоротять,когось просто звільнять. А хто мільйони краде під час війни, та посміхаеться на руїнах , ще згодом нагородять.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button